Uw winkelwagen is leeg

Offerte?     Tel. 088-2400240

Unieke 24 uurs levering, voor 12:00 uur!   -   Altijd gratis verzendkosten levering 3 werkdagen!

Levertijden


  Spoed verzending
(2 werkdagen) voor 12:00 uur
Spoed verzending
(2 werkdagen)
Standaard verzending
(3 werkdagen)
Budget verzending
(4 werkdagen)
Zaterdag levering
Deadline plaatsen
van uw bestelling
en betaling
12:00 uur 12:00 uur 12:00 uur 12:00 uur 12:00 uur
Maandag Woensdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag
Dinsdag Donderdag Donderdag Vrijdag Maandag Zaterdag
Woensdag Vrijdag Vrijdag Maandag Dinsdag Zaterdag
Donderdag Maandag Maandag Dinsdag Woensdag Zaterdag
Vrijdag Dinsdag Dinsdag Woensdag Donderdag  
Zaterdag Woensdag Woensdag Donderdag Vrijdag  
Zondag Woensdag Woensdag Donderdag Vrijdag  

Hoe werken de levertijden bij Clingr-stickers.nl?
De levertijden van Clingr-stickers.nl gaan in op het moment dat wij uw betaling hebben ontvangen. Let op:

De levertijden gelden vanaf de huidige werkdag, mits de bestelling en betaling bij ons binnen is vr de bovenvermelde deadlines.


Dit geldt op voorwaarde dat we vr de deadline uw bestanden in goede orde en volgens aanleverspecificaties ontvangen. Bij aanlevering na de deadline wordt de levertijd berekend vanaf de volgende werkdag.

Natuurlijk zal Clingr-stickers.nl met volle inzet uw stickers binnen de gewenste levertijd proberen te leveren. Echter, de bezorging blijft natuurlijk mensenwerk, van bestelling tot aan uw deur. De transportleveranciers van Clingr-stickers.nl hanteren een levering-op-tijd-garantie van 95%. Vanzelfsprekend doen wij er alles aan om u te helpen waar het maar kan. Als u vragen of problemen heeft, dan kunt u onze online helpdesk benaderen.

De levertermijnen van Clingr-stickers.nl zijn een indicatie. Dit betekent dat er geen zogenaamde "fatale termijn" is die moet leiden tot aansprakelijkheid van Clingr-stickers.nl bij overschrijding van uw gewenste levertermijn. Echter wij kunnen u garanderen dat wij nimmer de intentie hebben om af te wijken van onze levertijden. Voor het uitsluiten van geschillen e.d. moeten wij dit formeel melden op onze website.

Transport
Alle producten van Clingr-stickers.nl worden verstuurd met professionele transportbedrijven. U kunt op 'Mijn account' zien, wanneer uw bestelling is verzonden.

Feestdagen
Op nationale feestdagen wordt door ons transportbedrijf niet geleverd. Hieronder vind u een overzicht van de aankomende feestdagen.

2e Paasdag
09-04-2012
Koninginnedag
30-04-2012
Hemelvaartsdag
17-05-2012
2e Pinksterdag
28-05-2012
1e Kerstdag
25-12-2012
2e Kerstdag
26-12-2012Muurstickers drukken Stickers printen Stickers auto Stickers drukken Stickers maken Stickers bestellen Stikkers Stickers afdrukken Stickers bedrukken Reclame stickers Stickers kopen Stickers goedkoop Ronde stickers Raamstickers drukken Stickers drukken kleine oplage Stickers ontwerpen
Copyright © 2012 Clingr-Stickers.nl