Uw winkelwagen is leeg

Offerte?     Tel. 088-2400240

Unieke 24 uurs levering, voor 12:00 uur!   -   Altijd gratis verzendkosten levering 3 werkdagen!

Tevredenheidsgarantie

Stickers van hoge kwaliteit tegen de scherpste prijzen
Alle stickers van Clingr-stickers.nl worden met de modernste druk- en printtechnologieën geproduceerd. Met een volledig geautomatiseerde workflow en 'state of the art' machineparken op meerdere locaties in Nederland kunnen wij snelheid, kwaliteit en logistiek optimaal benutten en u voorzien van de scherpste prijzen van Nederland, ook voor kleine oplagen. Techniek is één, maar met name ook door de grafische vakkennis en ervaring van onze mensen bieden wij u een uiterst betrouwbaar Nederlands product! Om volledig aan uw verwachtingen tegemoet te kunnen komen, adviseert Clingr-stickers.nl tijdens het bestelproces welk formaat u in een bepaalde situatie het best kunt kiezen. Daarom is Clingr-stickers.nl is dé stickerspecialist van Nederland.

Tevredenheidsgarantie
Onze klanten verwachten natuurlijk kwalitatief hoogstaande stickers en wij garanderen deze ook zonder enige discussie. Mocht u niet tevreden zijn met de door ons geleverde stickers, dan bieden wij u direct onze tevredenheidsgarantie aan. Wij van Clingr-stickers.nl zorgen ervoor dat uw order kosteloos zonder discussie wordt over gedrukt. Echter, deze tevredenheidsgarantie is uitsluitend geldig als het door u aangeleverde bestand voldoet aan onze aanleverspecificaties. Als u nog enige twijfel heeft over uw digitale bestand(en), neem dan gerust contact op met onze online helpdesk.

Gemakkelijk online bestellen
U hoeft bij Clingr-stickers.nl geen deskundige grafische achtergrond te hebben om uw stickers te kunnen bestellen. Op de website van Clingr-stickers.nl kunt u snel, eenvoudig en veilig online uw stickers bestellen. Onze webshop is volledig geautomatiseerd, waardoor fouten in uw bestelling worden geminimaliseerd.

Extra bestandscontrole
Een goed PDF-bestand vervaardigt u het best met behulp van programma's als InDesign, Illustrator of Photoshop. Met het Microsoft Office pakket (Word, Excel, Powerpoint) kunt u geen drukbare bestanden maken. Deze bestanden kunnen onverwachte resultaten geven. Wel kunnen wij voor u kijken of wij uw bestand om kunnen zetten in een drukbaar bestand. Wij rekenen hiervoor € 15,- excl. BTW.

Gemakkelijk online bestellen
Op de website van Clingr-stickers.nl kunt u snel, eenvoudig en veilig online uw stickers bestellen. Onze webshop is volledig geautomatiseerd, waardoor fouten in uw bestelling worden geminimaliseerd.

Klachten of suggesties
Bij Clingr-stickers.nl proberen wij te allen tijde problemen te voorkomen en kwaliteit te waarborgen. Echter, het begeleiden, produceren en verzenden van onze stickers blijft mensenwerk. Hierdoor kan het verloop van enkele bestellingen anders lopen dan was gepland. Heeft u klachten of opmerkingen over de kwaliteit of service van Clingr-stickers.nl? Dan vernemen wij dit graag direct van u. Neemt u in dit geval alstublieft contact op met onze online helpdesk.

 

 

 


Muurstickers drukken Stickers printen Stickers auto Stickers drukken Stickers maken Stickers bestellen Stikkers Stickers afdrukken Stickers bedrukken Reclame stickers Stickers kopen Stickers goedkoop Ronde stickers Raamstickers drukken Stickers drukken kleine oplage Stickers ontwerpen
Copyright © 2012 Clingr-Stickers.nl