Uw winkelwagen is leeg

Offerte?     Tel. 088-2400240

Unieke 24 uurs levering, voor 12:00 uur!   -   Altijd gratis verzendkosten levering 3 werkdagen!

Verzendkosten

Alle 'vanaf prijzen' op Clingr-stickers.nl zijn standaard inclusief 4 werkdagen levertermijn, dit betekent dus GRATIS VERZENDKOSTEN!

Als u kiest voor een snellere levertermijn, dan wordt krijgt uw bestelling voorrang ten opzichte van andere bestellingen. Dit betekent dat het geautomatiseerde productieproces (tijdelijk) moet worden onderbroken. Voor het bekostigen van (tijdelijke) onderbreking van het geautomatiseerde productieproces en extra spoedhandelingen, brengen wij een extra toeslag in rekening. Hierdoor kunnen wij uw bestelling tijdig leveren op het door u gewenste adres. Wij spreken dan ook niet van verzendkosten, maar van een versnelling van ons reguliere geautomatiseerde productieproces.

Alle leveringen door Clingr-stickers.nl zijn standaard inclusief één verzendadres en één factuuradres binnen Nederland of België. Het is niet mogelijk om voor één bestelling meerdere verzendadressen op te geven. Mocht u uw bestelde stickers naar meerdere adressen willen verzenden, dan raden wij u aan om per filiaal de gewenste stickers te bestellen op www.Clingr-stickers.nl. U kunt natuurlijk ook een e-mail versturen naar onze online helpdesk.Muurstickers drukken Stickers printen Stickers auto Stickers drukken Stickers maken Stickers bestellen Stikkers Stickers afdrukken Stickers bedrukken Reclame stickers Stickers kopen Stickers goedkoop Ronde stickers Raamstickers drukken Stickers drukken kleine oplage Stickers ontwerpen
Copyright © 2012 Clingr-Stickers.nl